Clark Teensma
Clark Teensma
Architect

Mooie vormgeving, ruimtelijk interessante oplossingen, mooie binnen-buiten relaties, fraaie zichtlijnen, eenvoudige volumes, heldere en eerlijke materialen. Dat is de visie van Lab32 architecten. Wij streven continu naar een hoge architectonische kwaliteit en een minimalistische vormentaal. 

Clark Teensma verzorgd het gehele proces, van eerste idee tot en met de oplevering.

 

 

 

Op zoek naar een architect?

Waarom kiest u voor Lab32 architecten

Onze opdrachtgevers houden van moderne eigentijdse architectuur en vinden dat hun toekomstige project als een exclusief maatkostuum moet passen. Zij hechten veel waarde aan een goed advies – met ruimte voor eigen inbreng. Persoonlijke begeleiding, de kostenbewaking van het budget, kwaliteit in detail en geen verrassingen. Ook waarderen onze opdrachtgevers het totaalconcept, waarbij zij tevens een ontwerp krijgen voor het interieur en de omgeving. Er ontstaat dus een logisch geheel dat helemaal klopt.

Levensloopbestendigheid, wonen in combinatie met werken, flexibiliteit, duurzaamheid en energiezuinigheid zijn thema’s die volop in de belangstelling staan. Wij kijken naar aspecten die de leefbaarheid verhogen, een financiële meerwaarde opleveren, en belangrijk zijn voor het milieu.

Er is geen grens aan afstand. Lab32 heeft projecten ontworpen in het uiterste puntje van Zuid-Limburg, maar ook in West-Friesland en ver over de grens in België.

Hoe gaan wij te werk?

Een persoonlijke benadering

Het begint met een vrijblijvende kennismaking. Is er de “klik” dan gaan we graag met elkaar de opdracht aan. Na bestudering van uw wensen, het budget en de locatie maken wij een eerste schetsimpressie. Het design is altijd uniek en afgestemd op uw persoonlijke wensen. Als U enthousiast bent over het ontwerp werken wij dit verder uit tot een definitief ontwerp en maken we een kostenoverzicht. Na het definitief ontwerp gaan wij verder met de bestektekeningen, inclusief alle detailleringen. Hiermee vragen wij voor U de omgevingsvergunning aan conform het bouwbesluit inclusief de nodige berekeningen.

Wij maken als extra service, binnen het gangbare honorarium, schetsen van het interieur, de verlichting en de omgeving. Hierdoor is uw project compleet. Als alle plannen compleet zijn uitgewerkt en beschreven kunnen wij voor U het geheel aanbesteden bij de aannemers en de onderhandelingen voeren tot en met het uitvoeringscontract.

Wanneer het zover is dat uw project werkelijkheid wordt, kunnen wij voor alle communicatie met de aannemer zorgen, toezien dat er ook gebouwd gaat worden wat er op de uitvoeringstekeningen staat, en alle financiële zaken regelen, inclusief de oplevering en nazorg.

Lab32 Architecten is aangesloten bij de Bond van Nederlandse Architecten (BNA).