Appartementen Zuyderhoeck | Echt Appartementen met commerciële ruimtes en parkeergarage

Als centrum van een aantrekkelijke plattelandsomgeving is Echt-Susteren de sfeervolle leefgemeenschap met een grote rijkdom aan sport- en verenigingscultuur, een gezellig winkelhart en een gunstige ligging dichtbij belangrijke uitvalswegen naar alle windrichtingen. Maar ook een gemeente met grote ambitie op het gebied van leefbaarheid en wonen. Die ambitie is de laatste jaren met name aan de Zuiderpoort van Echt zichtbaar geworden.

In die bruisende, geheel nieuw ontwikkelde omgeving, op de hoek van de Zuiderpoort en Bovenstestraat, realiseert VastGoed 2-Duizend de luxe woon/werkresidentie ‘Zuyderhoeck’. Het project bestaat uit luxe appartementen, 3 of 5 woonlagen boven commerciële units op straatniveau. Plaats biedend aan 20 luxe appartementen en penthouses, dus royaal van opzet, zet VastGoed 2-Duizend de bakens voor het bouwen van de toekomst: locatiegericht, architectonisch onderscheidend, ruimtelijk en duurzaam.

Lab32 architecten onderstreept met het bijzondere ontwerp de uitzonderlijke kwaliteit van de nieuwe appartementresidentie. Uitstraling, ligging, architectuur, indeling, afwerking en leefcomfort vormen tezamen het unieke woonconcept van ‘Zuyderhoeck’. Een extra pluspunt voor de kopers is dat alle belangrijke voorzieningen zich in de directe omgeving bevinden met het historisch winkelhart om de hoek.