Villa L | Stein Restylen woning

Deze villa is een restyling van de originele bungalow ontworpen in de begin zestiger jaren. De huidige eigenaren kiezen voor een rigoureuze verbouwing, uitbreiding en restyling.

De nieuwe lay out waarvan een gedeelte met kelder is na analyse van het programma volledig gereorganiseerd waarbij het de wens was om alle ruimten optimaal in te delen naar de huidige woonwensen en de gezinssamenstelling. De connectie met de locatie is de belangrijkste reden voor het uiterlijk van de villa. Om de relatie met de tuin en het binnen – buiten gevoel te versterken hebben alle ruimten grote raampartijen gekregen. Aanvullend is er een groot overdekt terras toegevoegd.

Via de centrale entreehal is er toegang tot alle ruimtes, zoals de slaapkamer annex werkkamer, de keuken, de eet- en woonkamer, de masterbedroom met kleedruimte, de badkamer en de kelder. Vanaf het overdekte terras is er toegang tot de garage voor meerdere auto’s.

De villa is bijzonder vanwege haar mooie zichtlijnen en de relaties binnen – buiten, het minimalistisch design, de sterke horizontale lijnen in de gevel en de hoogwaardige materialen.Het kleurenpallet is zowel binnen als buiten op elkaar afgestemd. Wit voor alle pleisterwerken in combinatie met naturel kleurige houten bekledingen.